UPS Uređaji

U današnje vrijeme sve je veća koncentracija uređaja koji zahtijevaju kvalitetno i neprekidno napajanje. Upravo su se sistemi neprekidnog napajanja (engl. uninterruptible power supply, skraćeno UPS) prije 25 godina javili na tržištu kao odgovor na oba spomenuta zahtjeva na kvalitetu električne energije. Sistemi za neprekidna napajanja (UPS) su u zadnjem desetljeću  doživjeli jak razvoj. Sve veća dostupnost UPS sistema rezultirala je velikom primjenom kako kod većih potrošača, tako i u kućanstvima. UPS sistemi predstavljaju poveznicu između glavnog napajanja (mreže) i potrošača, te s time omogućuju održavanje besprekidnog i kvalitetnog napajanja bez obzira na stanje u glavnom napajanju.

Riello Elettronica je dio grupe Riello Industries, predstavlja talijanski model za globalnu kompaniju. Riello UPS brend je svjetski lider u sistemima za neprekidno snabdijevanje električnom energijom. Riello UPS nudi široku paletu proizvoda, organiziranih u 22 raspona neprekidnih napajanja (UPS), temeljenih na nekoliko najsuvremenijih tehnoloških arhitektura. Zahvaljujući dvama istraživačkim centrima u Legnagu (Verona) i Cormanu (Milano), svjetske klase primjera izvrsnosti za projektiranje, razvoj i ispitivanje neprekidnih napajanja, Riello UPS može konstantno inovirati svoj portfelj proizvoda, održavajući ga na vrhu uvjeti izvedbe, pouzdanost i konkurentnost.

Produkti:

Sentinel Pro

Raspon snage: 700 – 3000 VA

SENTINEL PRO je on-line dvostruki pretvorbeni UPS koji nudi najvišu razinu pouzdanosti i zaštite za kritične servere, govorne i podatkovne IT sisteme. Za produženje vremena autonomije Sentinel PRO se oprema dodatnim baterijskim setovima.

 

Sentinel Pro modeli dostupni su snage:  700VA, 1000VA, 1500VA, 2200VA i 3000VA.

Sentinel Pro

Raspon snage: 1000 – 3000 VA

SENTINEL DUAL je dizajniran za snabdijevanje kritičnih opterećenja kao što su serveri, sistemi za pohranu podataka, telefonska oprema, medicinski sustavi i industrijske aplikacije.

 

UPS je idealan za Blade servere s faktorom ulazne snage blizu 1. UPS se može postaviti u uspravnom položaju i u rack izvedbi.

 

SENTINEL DUAL ima moderan dizajn, izbor funkcionalnih formata i predstavlja najsuvremeniju tehnologiju Riello UPS istraživačkog i razvojnog tima. UPS može postići on-line operativna učinkovitost od 92%.

 

Za kritične aplikacije za kontinuitet poslovanja koji zahtijevaju duge vremenske okvire, SENTINEL DUAL može se instalirati s baterijskim produžnim paketima (ER modeli) s vlastitim unutarnjim punjačima za baterije kako bi održali razumno vrijeme punjenja.

 

UPS također uključuje funkciju isključivanja Riello UPS-a u drugim ECO Line UPS. Premium Dual je dizajniran za uštedu energije kada nema opterećenja.

Sentinel Dual (High Power)

Raspon snage: 3.3 – 10 kVA

Raspon SENTINEL DUAL (Visoka snaga) dostupan je u jednostupanjskim modelima od 3,3-4 kVA i 6,5-8-10 kVA trofaznim / jednofaznim modelima, s on-line tehnologijom dvostrukog pretvorbe (VFI).

 

DIALOG DUAL se može postaviti izravno na pod ili postaviti u ormariće od 19 “rack-a, kao što je raspon Multi Shelter.

 

SENTINEL DUAL (Visoka snaga) je jednostavno najbolje rješenje za zaštitu “kritičnih” aplikacija koje zahtijevaju najvišu razinu pouzdanosti.

 

SENTINEL DUAL (High Power) idealno je za cijeli niz aplikacija od IT do sigurnosti.

Multi Sentry

Raspon snage: 10 – 200 kVA

MULTI SENTRY je najsuvremeniji uređaj za neprekidno napajanje. Postiže najveću moguću razinu performansi dvostrukog pretvorbe – on-line (VFI-SS-111) kako je definirano u IEC EN 62040-3.

 

UPS je dizajniran za zaštitu ključnih informacija i telekomunikacijskih sistema, mreža, usluga i procesa čije bi radnje moglo narušiti slaba kvaliteta napajanja i / ili prekid u isporuci električne energije.

 

Standardizirane snage UPS-ova: 10-12-15-20-30-40-60-80-100-120-160-200 kVA sve s trofaznim ulazom i ulazom.